Recept Zapečená treska s mozzarelou
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Tresku omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme. 2. Zeleninu omyjeme, rajčata rozpůlíme. Cuketu a lilek nakrájíme na plátky. Řapíky celeru očistíme a pokrájíme. Plátky lilku osolíme a necháme 10 min. odležet, poté propláchneme pod tekoucí vodou. 3. Česnek prolisujeme. Na 3 rozehřátých lžících oleje osmahneme cuketu, lilek, celer, česnek a mražené bylinky a 10 min. dusíme. Přidáme rajčata a protlak, osolíme, opepříme. Troubu rozehřejeme na 175 °C. Sýr nakrájíme na plátky. 4. Formu vytřeme zbylým olejem. Vložíme rybu a zeleninu, pokryjeme sýrem a zapékáme v troubě 20 min. Ozdobíme bazalkou.
Recept je z kategorií: Ryby
- 20.01.02 vloženo
- 9690x zobrazeno
Čas přípravy
- 40 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 tresčí filety (po 200 g)
- šťáva z 1 citronu
- sůl
- pepř
- 250 g koktejlových rajčat
- 1 cuketa
- 3 řapíky celeru
- 1 lilek či kedlubna
- 2 stroužky česneku
- 4 lžíce olivového oleje
- 25 g směsi mražených bylinek
- 2 lžíce rajského protlaku
- 200 g mozzarelly
- bazalka na ozdobu
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Zapečená treska s mozzarelou
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Užitečné odkazy
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Zapečená treska s mozzarelou