Recept Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

Úvod

časopis F.O.O.D. příloha Zelený život

Postup

Troubu předehřejte na 230°C. Rajčata z plechovky nechte okapat, jejich šťávu uschovejte. Naskládejte na plech vyložený pečícím papírem. Přidejte česnek, olivový olej a ochuťte.
Pečte až se začnou připalovat.
Smíchejte s rajčatovou šťávou, zeleninovým vývarem, okořeňte a dejte dobře vychladit do ledničky.
Studenou polévku podávejte s marinovanými rajčaty.

foto

Recept je z kategorií: Polévky


Reklama

Nahlásit recept

  • 06.12.09 vloženo
  • 3008x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2x400g konzerva krájených rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • mořská sůl
  • černý pepř
  • 2 šálky zeleninového vývaru.
  • Na marinovaná rajčata smíchejte:
  • 100g cherry rajčat
  • 1 lžíci balzamikového octa
  • mořskou sůl a černý pepř podle chuti.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vegan raw cheesecake


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz