Recept Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

danda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

Úvod

časopis F.O.O.D. příloha Zelený život

Postup

Troubu předehřejte na 230°C. Rajčata z plechovky nechte okapat, jejich šťávu uschovejte. Naskládejte na plech vyložený pečícím papírem. Přidejte česnek, olivový olej a ochuťte. Pečte až se začnou připalovat. Smíchejte s rajčatovou šťávou, zeleninovým vývarem, okořeňte a dejte dobře vychladit do ledničky. Studenou polévku podávejte s marinovanými rajčaty. "foto":http://muj.labuznik.com/zaznam_denicku.php?c=5028&l=Danda

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 06.12.09 vloženo
  • 3723x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2x400g konzerva krájených rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • mořská sůl
  • černý pepř
  • 2 šálky zeleninového vývaru.
  • Na marinovaná rajčata smíchejte:
  • 100g cherry rajčat
  • 1 lžíci balzamikového octa
  • mořskou sůl a černý pepř podle chuti.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz