Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
časopis F.O.O.D. příloha Zelený život
Troubu předehřejte na 230°C. Rajčata z plechovky nechte okapat, jejich šťávu uschovejte. Naskládejte na plech vyložený pečícím papírem. Přidejte česnek, olivový olej a ochuťte. Pečte až se začnou připalovat. Smíchejte s rajčatovou šťávou, zeleninovým vývarem, okořeňte a dejte dobře vychladit do ledničky. Studenou polévku podávejte s marinovanými rajčaty. "foto":http://muj.labuznik.com/zaznam_denicku.php?c=5028&l=Danda
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem