Recept Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

danda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

Úvod

časopis F.O.O.D. příloha Zelený život

Postup

Troubu předehřejte na 230°C. Rajčata z plechovky nechte okapat, jejich šťávu uschovejte. Naskládejte na plech vyložený pečícím papírem. Přidejte česnek, olivový olej a ochuťte. Pečte až se začnou připalovat. Smíchejte s rajčatovou šťávou, zeleninovým vývarem, okořeňte a dejte dobře vychladit do ledničky. Studenou polévku podávejte s marinovanými rajčaty. "foto":http://muj.labuznik.com/zaznam_denicku.php?c=5028&l=Danda

Recept je z kategorií: Polévky

Nahlásit recept

  • 06.12.09 vloženo
  • 4019x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2x400g konzerva krájených rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • mořská sůl
  • černý pepř
  • 2 šálky zeleninového vývaru.
  • Na marinovaná rajčata smíchejte:
  • 100g cherry rajčat
  • 1 lžíci balzamikového octa
  • mořskou sůl a černý pepř podle chuti.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Masarykovo cukroví

Nejlepší recepty

Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz