Recept Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

Úvod

časopis F.O.O.D. příloha Zelený život

Postup

Troubu předehřejte na 230°C. Rajčata z plechovky nechte okapat, jejich šťávu uschovejte. Naskládejte na plech vyložený pečícím papírem. Přidejte česnek, olivový olej a ochuťte.
Pečte až se začnou připalovat.
Smíchejte s rajčatovou šťávou, zeleninovým vývarem, okořeňte a dejte dobře vychladit do ledničky.
Studenou polévku podávejte s marinovanými rajčaty.

foto

Recept je z kategorií: Polévky


Reklama

Nahlásit recept

  • 06.12.09 vloženo
  • 3048x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2x400g konzerva krájených rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • mořská sůl
  • černý pepř
  • 2 šálky zeleninového vývaru.
  • Na marinovaná rajčata smíchejte:
  • 100g cherry rajčat
  • 1 lžíci balzamikového octa
  • mořskou sůl a černý pepř podle chuti.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zapečená rajská polévka s čerstvým rajčetem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Girasoli gorgonzola e noci


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Chilli con carne Chilli con carne
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz