Recept Zapečená bílá klobása

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Zapečená bílá klobása

Postup

Do žáruvzdorné nádoby vymazané tukem (sádlem) naklademe klobásku, kterou obložíme cibuli nakrájenou na kolečka a plátky česneku z pěti stroužků. Pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi hodinu a klobásu propíchneme, aby vyteklo nadbytečné sádlo. Klobásy podáváme teplé s křenem.

Recept je z kategorií: Uzenářské výrobky

Nahlásit recept

  • 20.10.03 vloženo
  • 13089x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg bílé klobásky
  • 2 středně velké cibule
  • 1 česnek
  • 1 lžíce sádla

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zapečená bílá klobása

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz