Recept Žampiony s jehněčí nádivkou
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
1. Gril rozpálíme. Máslo smícháme se 6 lžícemi hořčice, osolíme a opepříme. Papriku očistíme, vyřízneme semeník, omyjeme a nakrájíme na kostky. Oloupanou cibuli najemno posekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme. 2. Okurku nakrájíme na kostičky. Žampiony otřeme vlhkou utěrkou, nohy odřízneme. 3. Mleté jehněčí prohněteme se sodovkou, vejcem, 1 lžící hořčice, česnekem, cibulí, okurkou a paprikou. Osolíme a opepříme. 4. Vlhkýma rukama vytvarujeme 8 malých kuliček, kterými vyplníme 8 žampionů. Zbylými kloboučky přikryjeme masovou směs jako pokličkou. Položíme na alobal pomazaný máslem a zabalíme. Grilujeme z každé strany 10 min.
Recept je z kategorií: Houby
- 3498x zobrazeno
Čas přípravy
- 60 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 180 g másla
- 7 lžic středně pálivé hořčice
- sůl
- pepř
- 2 červené papriky
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 120 g okurky
- 16 velkých žampionů
- 400 g mletého jehněčího masa
- 4 lžíce sodovky
- 1 vejce
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Žampiony s jehněčí nádivkou
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Žampiony s jehněčí nádivkou