Recept Žampiony po indicku

Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Žampiony po indicku

Postup

Očištěné a osušené žampiony nakrájíme na plátky a podusíme na oleji spolu s cibulkou krájenou na kolečka. Přidáme kari koření a sůl. Vychladlé pak spojíme majonézou smíchanou s ušlehanou šlehačkou. Podáváme vychlazené, zdobené hlávkovým salátem.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 24.02.04 vloženo
  • 9687x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 240 g čerstvých žampionů
  • 120 g cibule
  • 2 PL oleje
  • 100 g majonézy
  • 50 g smetany (33%)
  • sůl a kari koření

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Žampiony po indicku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Kuře na medu Kuře na medu

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz