Recept Zapečené žampiony plněné paštikou

spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Zapečené žampiony plněné paštikou

Postup

Troubu zapněte na 200°C. Ze žampionů odstrante nožičky, (kloboučky odložte) a nakrájejte je nahrubo. Dejte je do misky spolu s cibulí nakrájenou na kostičky, paštikou, strouhankou a promíchejte. Touto hmotou naplňte kloboučky žampionů a posypte je strouhaným sýrem. Dejte je na plech vyložený papírem na pečení a pečte je v troubě 6 minut. Podávejte hned po zapečení jako předkrm nebo jako chuťovku k pivu a vínu. Pozn.: Při chládnutí se ze žampionů uvolnuje tekutina. To není na závadu, je jen třeba potom žampiony podávat na jiném talíři.

Recept je z kategorií: Chuťovky Houby

Nahlásit recept

  • 20.04.12 vloženo
  • 8259x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 24 velkých žampionů
  • 120 g měkké játrové paštiky
  • 1 malá cibule (šalotka)
  • 2 PL jemné strouhanky (bílé)
  • cca 50 g strouhaného sýra

Doporučená příloha

  • Bageta, pivo, víno

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

spiser 20.4.12 15:19

Uvaření se již líbí 6 labužníkům

Diskuse k receptu Zapečené žampiony plněné paštikou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chilli se sojovým masem

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz