Recept Žampiony plněné parmazanem

(Hodnoceno 3x) Myšák Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Žampiony plněné parmazanem

Postup

Žamponům ulomíme nožičky. Kloboučky naplníme směsí smíchané strouhanky s parmazanem, navrch dáme kousek másla. Položíme na plech a dáme do trouby zapéct.

Recept je z kategorií: Houby

Nahlásit recept

  • 21981x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 4 větší žampiony, strouhany parmazan, stouhanka, kousek másla

Doporučená příloha

  • Vhodné jako předkrm.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

van.Thomas 30.3.19 14:52

Jednoduché, rychlé, chutné.

Odkaz na uvaření

birkana 7.7.16 18:06

Není žampion jako žampion :think: . Já jsem plnila pečárku lesní. Nejvíce se jí podobá Portobello. Ty jsou masitější, lesní pečárka má klobouky tenčí. Aroma i chuť jsou však výrazné a velice příjemné.

Klobouky byly znečištěné lesní hrabankou (jako vždy) a tak jsem pokožku sloupla. Loupu pouze tento druh, pečárku ovčí a pěstované žampiony ne.

Nechala jsem se inspirovat komentáři níže a do náplně jsem ještě navíc přidala sekanou petrželovou nať. Podávala jsem s vařenými bramborami maštěnými máslem a rajčatovým salátem. Pochutnali jsme si. Recept je hoden následování. :potlesk:

Uvaření se již líbí 3 labužníkům
Odkaz na uvaření

2905 29.5.12 03:56

Dobrota rychlá, chutná:)

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Žampiony plněné parmazanem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Žampiony plněné parmazanem

Cuso
350 příspěvků 29.5.12 13:28

Plnené šampiňóny robím podobne, akurat, použijem aj nadrobno posekané nožičky šampňónov a petržlenovú vňať.

2905
753 příspěvků 29.5.12 03:54

Spácháno, malé upravy byly. Strouhanku jsem nahradila praženou krupicí.
Na povrch ještě pár kuliček cizrny, posypáno sýrem. Vlněno, zapečeno, snězeno, pochváleno :palec:

2905
753 příspěvků 29.5.12 03:50

Eotto, žampiony se loupat nemusí :mavam:

eotto
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 10.11.10 11:34

Musí se ty žampiony oloupat?

casino
4497 příspěvků 20.2.10 05:08
Re: Žampiony plněné parmazanem

Ano, jednoduché a skvělé! Další jemný předkrm.
Nepřehnat se strouhankou; příště dám pouze cca 1/5 z množství parmazánu.
Horkovzduch max. 15´/175°C

Ivana-Ch
64 příspěvků 10.2.10 11:00
Re: Žampiony plněné parmazanem

Mám tam chybu jsou famozní.

Ivana-Ch
64 příspěvků 10.2.10 11:00
Re: Žampiony plněné parmazanem

Děláme je taky tak.Díky parmezánu jsou famzní.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz