Recept Žampiony plněné parmazanem
Myák Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Žamponům ulomíme nožičky. Kloboučky naplníme směsí smíchané strouhanky s parmazanem, navrch dáme kousek másla. Položíme na plech a dáme do trouby zapéct.
Recept je z kategorií: Houby
- 25236x zobrazeno
Čas přípravy
- 20 minut
Počet porcí
- 1 porce
Ingredience
- 4 větší žampiony, strouhany parmazan, stouhanka, kousek másla
Doporučená příloha
Vhodné jako předkrm.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku7.7.16 18:06
Není žampion jako žampion . Já jsem plnila
pečárku lesní. Nejvíce se jí podobá Portobello. Ty jsou masitější,
lesní pečárka má klobouky tenčí. Aroma i chuť jsou však výrazné a
velice příjemné.
Klobouky byly znečištěné lesní hrabankou (jako vždy) a tak jsem pokožku sloupla. Loupu pouze tento druh, pečárku ovčí a pěstované žampiony ne.
Nechala jsem se inspirovat komentáři níže a do
náplně jsem ještě navíc přidala sekanou petrželovou nať. Podávala jsem
s vařenými bramborami maštěnými máslem a rajčatovým salátem.
Pochutnali jsme si. Recept je hoden následování.
Diskuse k receptu Žampiony plněné parmazanem
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Žampiony plněné parmazanem
Plnené šampiňóny robím podobne, akurat, použijem aj nadrobno posekané nožičky šampňónov a petržlenovú vňať.
Spácháno, malé upravy byly. Strouhanku jsem nahradila praženou krupicí.
Na povrch ještě pár kuliček cizrny, posypáno sýrem. Vlněno, zapečeno, snězeno, pochváleno
Eotto, žampiony se loupat nemusí
Musí se ty žampiony oloupat?
Ano, jednoduché a skvělé! Další jemný předkrm.
Nepřehnat se strouhankou; příště dám pouze cca 1/5 z množství parmazánu.
Horkovzduch max. 15´/175°C
64 příspěvků 10.2.10 11:00
Mám tam chybu jsou famozní.
64 příspěvků 10.2.10 11:00
Děláme je taky tak.Díky parmezánu jsou famzní.