Recept Žampiony plněné parmazanem

(Hodnoceno 3x) Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Žampiony plněné parmazanem

Postup

Žamponům ulomíme nožičky. Kloboučky naplníme směsí smíchané strouhanky s parmazanem, navrch dáme kousek másla. Položíme na plech a dáme do trouby zapéct.

Recept je z kategorií: Houby

Nahlásit recept

  • 21047x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 4 větší žampiony, strouhany parmazan, stouhanka, kousek másla

Doporučená příloha

  • Vhodné jako předkrm.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

van.Thomas 30.3.19 14:52

Jednoduché, rychlé, chutné.

Odkaz na uvaření

birkana 7.7.16 18:06

Není žampion jako žampion :think: . Já jsem plnila pečárku lesní. Nejvíce se jí podobá Portobello. Ty jsou masitější, lesní pečárka má klobouky tenčí. Aroma i chuť jsou však výrazné a velice příjemné.

Klobouky byly znečištěné lesní hrabankou (jako vždy) a tak jsem pokožku sloupla. Loupu pouze tento druh, pečárku ovčí a pěstované žampiony ne.

Nechala jsem se inspirovat komentáři níže a do náplně jsem ještě navíc přidala sekanou petrželovou nať. Podávala jsem s vařenými bramborami maštěnými máslem a rajčatovým salátem. Pochutnali jsme si. Recept je hoden následování. :potlesk:

Uvaření se již líbí 3 labužníkům
Odkaz na uvaření

2905 29.5.12 03:56

Dobrota rychlá, chutná:)

Uvaření se již líbí 3 labužníkům

Diskuse k receptu Žampiony plněné parmazanem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Žampiony plněné parmazanem

Cuso
349 příspěvků 29.5.12 13:28

Plnené šampiňóny robím podobne, akurat, použijem aj nadrobno posekané nožičky šampňónov a petržlenovú vňať.

2905
753 příspěvků 29.5.12 03:54

Spácháno, malé upravy byly. Strouhanku jsem nahradila praženou krupicí.
Na povrch ještě pár kuliček cizrny, posypáno sýrem. Vlněno, zapečeno, snězeno, pochváleno :palec:

2905
753 příspěvků 29.5.12 03:50

Eotto, žampiony se loupat nemusí :mavam:

eotto
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 10.11.10 11:34

Musí se ty žampiony oloupat?

casino
4495 příspěvků 20.2.10 05:08
Re: Žampiony plněné parmazanem

Ano, jednoduché a skvělé! Další jemný předkrm.
Nepřehnat se strouhankou; příště dám pouze cca 1/5 z množství parmazánu.
Horkovzduch max. 15´/175°C

Ivana-Ch
64 příspěvků 10.2.10 11:00
Re: Žampiony plněné parmazanem

Mám tam chybu jsou famozní.

Ivana-Ch
64 příspěvků 10.2.10 11:00
Re: Žampiony plněné parmazanem

Děláme je taky tak.Díky parmezánu jsou famzní.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Hruškový koláč Hruškový koláč
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz