Recept Žampiónový tvaroh

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Čerstvé, na plátky na­krájené žampióny podusí­me na kousku pokrmové­ho tuku (či na teflonové pánvi bez tuku) spolu s najemno nakrájenou cibulí, přidáme pepř a citró­novou šťávu. Přebytečnou vodu ze žampiónů vydusíme a hotové žam­pióny necháme vychladit. Oloupaná rajčata (raj­če spaříme vřelou tekou­cí vodou - potom se lou­pe bez problémů) pokrá­jíme na menší kousky a smícháme s vychlaze­nými žampióny, naseka­nou petrželkou a našle­haným tvarohem.

Recept je z kategorií: Jemné tvarohové pomazánky

Nahlásit recept

  • 15.02.05 vloženo
  • 6711x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 g čerstvých žampiónů (nebo nakládaných - ty ale už nedusíme)
  • 250 g tvarohu
  • 1 cibule
  • tuk (olej, pokrmový tuk)
  • citrónová šťáva
  • nasekaná čerstvá petrželka
  • 1-2 rajčata.

Doporučená příloha

  • černý chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Žampiónový tvaroh

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz