Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Houby očistíme, rozkrojíme na polovinu a vložíme na pánev s rozpuštěným máslem. Restujeme asi 2 min. až houby začnou vonět, osolíme a dáme na síto okapat. Máslo na němž jsme připravovali houby, zaprášíme moukou, přilejeme víno, smetanu a smícháme s houbovým extraktem a odkapanou šťávou z hub. Citronovou šťávu, houby a petrželku přidáme do ragú, osolíme, opepříme. Před podáváním zapečeme se sýrem, který necháme jen roztéct, ale ne zhnědnout. Zapékat můžeme v lasturách velkých mušlí, nebo můžeme plnit dortíčky z listového těsta.
Recept je z kategorií: Chuťovky
Tousty potřené máslem, suché víno třeba zelené veltlínské.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Žampionové ragú