Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
KARKULKA64 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Žampiony scedíme přes cedník. Dáme do misky. Tam také přidáme na tvrdo uvařená vejce, na kostičky nakrájenou cibulku a salám. Dle chuti pak přidáme tatarku nebo majolku a plnotučnou hořčici (není nutné). Dochutíme solí a pepřem. Necháme odležet v lednici. Pomazánka má pak ještě lepší chuť. JE MOŽNÉ DÁT MÍSTO TATARKY ČI MAJOLKY 1 LŽIČKU JOGURTU BÍLÉHO. I TAK JE POMAZÁNKA VYNIKAJÍCÍ.
Recept je z kategorií: Pomazánky
rohlík, houska neb bageta
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Žampionová pomazánka