Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na pánvi orestujte na másle zampiony a dejte je do pomalého hrnce. Pridejte cibuli, vývar, sul, pepr a promíchejte. Varte zakryté na LOW 5-7 hodin, nebo na HIGH 2½-3 hodiny. Asi 30 minut pred koncem varení prepnete hrnec na HIGH. Smíchejte mouku se smetanou a nalejte to spolu s mlékem do hrnce. Zamíchejte a varte az polévka zhoustne. Tip: Místo cerstvých zampionu pouzijte 350 g konzervovaných zampionových plátku bez nálevu. Místo mléka pouzijte 120 ml mléka smíchaného se 120 ml smetany. Místo zampionu se dají pouzít i jiné houby ale dobu varení je treba upravit podle druhu hub.
Recept je z kategorií: Polévky
Chléb, pecivo.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Žampionová krémová polévka v pomalém hrnci
717 příspěvků 1.7.10 02:22
Sílenost je spís psát o necem cemu clovek nerozumí. Kdyby ses nejdrív seznámil s pomalým hrncem, potom bys zjistil ze pomalý hrnec - i kdyz varí dlouho - setrí energii. Jídla z pomalého hrnce jsou chutnejsí, to Ti potvrdí kazdý majitel pomalého hrnce. Na internet najdes spoustu informací o pomalém hrnci - pokud chces.
195 příspěvků 12.4.10 20:54
Chuťově naprosto stejná jako žampionová polévka o recept výše. Podle mého názoru vařit polévku 7 hodin je blbost a energtická šílenost.
takto vypadá a funguje
9 příspěvků 25.1.09 03:43
co je to „pomaly a rychly hrnec“? kombinace normalniho a papinaku? a proc se to vari tolika hodin?! ma to vliv na chut? dekuju za pripadnou odpoved