Recept Zajímavá příprava hovězího masa

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Zastrčit snítky rozmarýnu za špek. Posypat maso moukou a setřepat její přebytek. Rozehřát máslo v kastrolu a osmažit na něm maso po všech stranách do zlatohněda. Přidat ocet a vařit asi 2-3min., nebo až se skoro všechen ocet vypaří. Přilít mléko, ochutit vše solí a pepřem a vařit po 1 hodinu. Kontrolovat, aby se maso nepřipálilo. Je-li nutné, tak dochutit. Vyjmout maso a nechat ho po 5-10min. odpočinout. Potom ho nakrájet a podávat se vzniklou šťávou.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 21.11.03 vloženo
  • 4848x zobrazeno

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 1.1kg hovězího na pečení obaleného v tenkých plátcích špeku a svázaného kuchyňským motouzkem
  • několik snítek rozmarýnu
  • 3 lžíce mouky
  • 2 lžíce másla
  • 140ml octa z červeného vína
  • 500ml mléka
  • sůl a pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zajímavá příprava hovězího masa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Chléb s celerem

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz