Recept Zajímavá příprava brambor na sporáku Pra

(Hodnoceno 1x) Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Položit brambory v jednné vrstvě na pánev a nalít dostatečně vody do poloviny brambor, Přidat olej, česneky, sůl a vařit odkryté bublajícím varem asi po 20min., až se všechna voda vypaří. Nechat brambory další 2-3min. na ohni, až jsou brambory osmažené a slupka zlatohnědá a vrásčitá. Sem tam zamíchat dřevěnou vařečkou. Položit na talíře a posypet petrželkou.

Recept je z kategorií: Bramborové přílohy

Nahlásit recept

  • 29.09.02 vloženo
  • 7575x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 12 malých, červených, nebo jiných, brambor, neoloupaných
  • 1 lžice olivového oleje
  • 4 lžice hrubé mořské soli
  • 3 stroužky česneku, na jemné plátky nakrájené
  • 2 lžice čerstvé, posekané petrželky

Doporučená příloha

  • Mojo omáčka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

tuso 21.09.10 21:03

Bylo to výborné, akorát se mi voda za 20 minut nevypařila.

Diskuse k receptu Zajímavá příprava brambor na sporáku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
babi
6360 příspěvků 24.09.10 19:58
tuso,

to je skoda, ale nejspis jsi mela vetsi brambory, nebo mensi teplotu pod hrncem ;) Avsak diky za vyzkouseni…

tuso
99 příspěvků 21.09.10 21:03

Bylo to výborné, akorát se mi voda za 20 minut nevypařila.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz