Recept Zaječí paštika 2

honzi Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1 zaječí předek podusíme s 80 g cibule, vykostíme a umeleme na masovém strojku s 250 g tučnějšího vepřového masa, 150 g jater a 60 g slaniny. Přidáme 1 vejce, 80 g strouhané cibule, 1/2 dl smetany, 20 g rozpuštěného másla, sůl, 1 lžíci koňaku a podle chuti paštikové koření. Formu vyložíme 120 g na plátky nakrájené slaniny, naplníme paštikou a proložíme pruhy zbylé slaniny, aby vznikla při krájení mozaika. Přikryjeme pergamenem nebo alobalem a ve vodní lázni asi 60-90 minut v troubě vaříme.

Recept je z kategorií: Zvěřina

Nahlásit recept

  • 24.01.06 vloženo
  • 7366x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Ingredience

  • 1 zaječí předek
  • 2 cibule
  • 250 g vepřového bůčku
  • 150 g vepřových jater
  • 250 g slaniny
  • 1 vejce
  • 1/2 dcl smetany
  • 20 g másla
  • 1 PL koňaku
  • paštikové koření
  • sůl, pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zaječí paštika 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Masarykovo cukroví

Nejlepší recepty

Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Jahodový pohár Jahodový pohár
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz