Recept Zabijačková pečeně

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso umeleme, přidáme sůl, pepř, utřený česnek, bílé víno. Dobře vymícháme. Ze směsi uhněteme šišku, vložíme na pekáč, mírně posypeme kmínem, jemně krájenou cibulí, podlijeme vodou a pečeme za občasného polévání vlastní šťávou do zlatova. Zabijačkovou pečeni krájíme na plátky.

Recept je z kategorií: Zabijačkové speciality

Nahlásit recept

  • 13.09.04 vloženo
  • 5185x zobrazeno

Ingredience

  • 500g vepřové pečeně
  • 500g vepřového bůčku
  • 1dl bílého vína
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • česnek
  • pepř
  • kmín
  • sůl

Doporučená příloha

  • Bramborová kaše, zelný salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zabijačková pečeně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz