Recept Zabijačková pečeně

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso umeleme, přidáme sůl, pepř, utřený česnek, bílé víno. Dobře vymícháme. Ze směsi uhněteme šišku, vložíme na pekáč, mírně posypeme kmínem, jemně krájenou cibulí, podlijeme vodou a pečeme za občasného polévání vlastní šťávou do zlatova. Zabijačkovou pečeni krájíme na plátky.

Recept je z kategorií: Zabijačkové speciality

Nahlásit recept

  • 13.09.04 vloženo
  • 5016x zobrazeno

Ingredience

  • 500g vepřové pečeně
  • 500g vepřového bůčku
  • 1dl bílého vína
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • česnek
  • pepř
  • kmín
  • sůl

Doporučená příloha

  • Bramborová kaše, zelný salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zabijačková pečeně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz