Recept Zabijačková pečeně

Tresinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso umeleme, přidáme sůl, pepř, utřený česnek, bílé víno. Dobře vymícháme. Ze směsi uhněteme šišku, vložíme na pekáč, mírně posypeme kmínem, jemně krájenou cibulí, podlijeme vodou a pečeme za občasného polévání vlastní šťávou do zlatova. Zabijačkovou pečeni krájíme na plátky.

Recept je z kategorií: Zabijačkové speciality

Nahlásit recept

  • 13.09.04 vloženo
  • 5422x zobrazeno

Ingredience

  • 500g vepřové pečeně
  • 500g vepřového bůčku
  • 1dl bílého vína
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • česnek
  • pepř
  • kmín
  • sůl

Doporučená příloha

  • Bramborová kaše, zelný salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zabijačková pečeně

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz