Recept Waršavské dršťky - flaczki wolowe
Pepino Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Dobře očištěné dršťky zalijeme studenou vodou, přivedeme k varu, scedíme, zalijeme horkým vývarem, osolíme a uvaříme doměkka (nejlépe v papiňáku). Zeleninu nakrájíme na nudličky, přidáme kousek másla a podusíme doměkka v trošce vody. Měkké dršťky nakrájíme na nudličky. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji trochou vývaru z drštěk, rozšleháme a povaříme. Do omáčky přidáme zeleninu, dršťky, koření, sůl a povaříme. Před podáváním posypeme sekanou petrželkou.
Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností
- 16.11.01 vloženo
- 6244x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 1 kg drštěk
- 150 g kořenové zeleniny
- 30 g hladké mouky
- vývar
- 70 g másla
- muškátový oříšek
- zázvor
- majoránka
- petrželka
- sůl
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Waršavské dršťky - flaczki wolowe
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Waršavské dršťky - flaczki wolowe
Zkusila jsem z kotrče kadeřavého, který byl v mrazáku a byla zvědavá. Dopadlo to výborně. Jako příloha jsou výborné špecle.