Recept Vyliskaný stejk

Pupek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

T-bone steak rukou mírně zpracujeme (já ho tzv. vyliskám po čuni), posypeme nahrubo umletým barevným pepřem, dáme do vhodné nádoby, pokapeme Worcester souce, zalejeme olejem, vložíme do ledničky a na 24 hod. na něho zapomeneme. Druhý den ho klasicky ogrilujeme, orožníme, opánvičkujeme (dle gusta), před dopečením ho osolíme, na povrch dáme kozí roh, plátek sýra, necháme ho chvilku vydechnout – a jíme holýma rukama. Kost házíme psovi nebo vyhazujeme z okna (pod stůl). Ideální příloha je kanadský salát – normální bramborový salát, ale pozor změna(!), místo brambor použijeme vařené fazole.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 22.06.05 vloženo
  • 6104x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • T-bone steak
  • barevný pepř
  • sůl
  • Worcester sauce
  • sterilovaná paprička (kozí roh)
  • plátkový sýr
  • olej.

Doporučená příloha

  • Kanadský salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vyliskaný stejk

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Vyliskaný stejk

H.T.V.
3 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Vyliskaný stejk

Bože můj, je to přesně tak! …jak píšu u Kuřete na praseti :o)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Koláč bez vajec s tvarohem

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Houbová smaženice Houbová smaženice
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz