Recept Vyliskaný stejk

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

T-bone steak rukou mírně zpracujeme (já ho tzv. vyliskám po čuni), posypeme nahrubo umletým barevným pepřem, dáme do vhodné nádoby, pokapeme Worcester souce, zalejeme olejem, vložíme do ledničky a na 24 hod. na něho zapomeneme. Druhý den ho klasicky ogrilujeme, orožníme, opánvičkujeme (dle gusta), před dopečením ho osolíme, na povrch dáme kozí roh, plátek sýra, necháme ho chvilku vydechnout – a jíme holýma rukama. Kost házíme psovi nebo vyhazujeme z okna (pod stůl). Ideální příloha je kanadský salát – normální bramborový salát, ale pozor změna(!), místo brambor použijeme vařené fazole.

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 22.06.05 vloženo
  • 5927x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min.

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • T-bone steak
  • barevný pepř
  • sůl
  • Worcester sauce
  • sterilovaná paprička (kozí roh)
  • plátkový sýr
  • olej.

Doporučená příloha

  • Kanadský salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vyliskaný stejk

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Vyliskaný stejk

H.T.V.
3 příspěvky 25.1.09 03:43
Re: Vyliskaný stejk

Bože můj, je to přesně tak! …jak píšu u Kuřete na praseti :o)

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz