Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
kaketka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tady používám Red Mill bezlepkovou směs mouky na pizzu, v Čechách nevím co lze sehnat jako ekvivalent ... možná bych brala nějakou radu, v půlce června 2018 letím do Prahy ;)
Do vlažného rostlinného mléka přidat cukr, psylliu a droždí, nechat vykynout v teple 20 minut. Smíchat 2 PL mletých lněných semen a 6 PL vody a nechat pár minut odstát. Ve velké míse smíchat zbytek surovin, přidat vykynutý kvásek, namočená lněná semínka, zakrýt mísu igelitovou fólií a nechat kynout aspoň dalších 30 minut. Vykynuté těsto vložit do vymaštěné a moukou vysypané nádoby a péci zhruba 30 minut na 200 stupňů C (v půlce pečení potřít vrších chleba směsí trochy oleje a rostlinného méka, posledních pár minut zapínám gril, aby se udělala kůrka) Bake 30 minutes on 400 F (200 Celsius). Halfway through, smear the top with a mix of oil and nondairy milk (you need just tea spoon of each), and sprinkle with caraway or sesame seeds.
Cokoliv
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Výborný “pizza” chleba
27 příspěvků 30.5.18 05:06
Dneska i s olivami

27 příspěvků 30.5.18 05:05
Dneska i s olivami
