Recept Výborný paprikový kapr z Dolců

(Hodnoceno 1x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Výborný paprikový kapr z Dolců

Postup

Zabitého a vykuchaného kapra stáhneme z kůže, omyjeme, osušíme utěrkou a nakrájíme na 1,5cm silné podkovy, které pokapeme citonovou šťávou a necháme asi 1 hodinu odležet v chladu. Potom kapří podkovy osolíme, obalíme v hladké mouce smíchané s paprikovým kořením / paprikou nešetříme/ a zvolna opečeme po obou stranách na másle.Na talíři zdobíme listem hlávkového salátu citronem, červenou kapií a snítkou petrželky. Podáváme s vařeným bramborem.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 16.10.07 vloženo
  • 7919x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3/4hod.

Ingredience

  • 1 pořádný Macek
  • sůl
  • citronová šťáva
  • hladká mouka
  • sladká paprika
  • pravé máslo

Doporučená příloha

  • Dobré bílé vínko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 15.10.14 09:44

.

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Výborný paprikový kapr z Dolců

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Jahodový pohár Jahodový pohár
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz