Recept Výborný paprikový kapr z Dolců

(Hodnoceno 1x) sivakova Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Výborný paprikový kapr z Dolců

Postup

Zabitého a vykuchaného kapra stáhneme z kůže, omyjeme, osušíme utěrkou a nakrájíme na 1,5cm silné podkovy, které pokapeme citonovou šťávou a necháme asi 1 hodinu odležet v chladu. Potom kapří podkovy osolíme, obalíme v hladké mouce smíchané s paprikovým kořením / paprikou nešetříme/ a zvolna opečeme po obou stranách na másle.Na talíři zdobíme listem hlávkového salátu citronem, červenou kapií a snítkou petrželky. Podáváme s vařeným bramborem.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 16.10.07 vloženo
  • 9035x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3/4hod.

Ingredience

  • 1 pořádný Macek
  • sůl
  • citronová šťáva
  • hladká mouka
  • sladká paprika
  • pravé máslo

Doporučená příloha

  • Dobré bílé vínko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 15.10.14 09:44

.

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Výborný paprikový kapr z Dolců

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Cibulačka Cibulačka
Cuketové placky Cuketové placky
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz