Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sivakova Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Zabitého a vykuchaného kapra stáhneme z kůže, omyjeme, osušíme utěrkou a nakrájíme na 1,5cm silné podkovy, které pokapeme citonovou šťávou a necháme asi 1 hodinu odležet v chladu. Potom kapří podkovy osolíme, obalíme v hladké mouce smíchané s paprikovým kořením / paprikou nešetříme/ a zvolna opečeme po obou stranách na másle.Na talíři zdobíme listem hlávkového salátu citronem, červenou kapií a snítkou petrželky. Podáváme s vařeným bramborem.
Recept je z kategorií: Sladkovodní
Dobré bílé vínko
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Výborný paprikový kapr z Dolců