Recept Výborný paprikový kapr z Dolců

(Hodnoceno 1x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Výborný paprikový kapr z Dolců

Postup

Zabitého a vykuchaného kapra stáhneme z kůže, omyjeme, osušíme utěrkou a nakrájíme na 1,5cm silné podkovy, které pokapeme citonovou šťávou a necháme asi 1 hodinu odležet v chladu. Potom kapří podkovy osolíme, obalíme v hladké mouce smíchané s paprikovým kořením / paprikou nešetříme/ a zvolna opečeme po obou stranách na másle.Na talíři zdobíme listem hlávkového salátu citronem, červenou kapií a snítkou petrželky. Podáváme s vařeným bramborem.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 16.10.07 vloženo
  • 7711x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3/4hod.

Ingredience

  • 1 pořádný Macek
  • sůl
  • citronová šťáva
  • hladká mouka
  • sladká paprika
  • pravé máslo

Doporučená příloha

  • Dobré bílé vínko

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Jari 15.10.14 09:44

.

Uvaření se již líbí 2 labužníkům

Diskuse k receptu Výborný paprikový kapr z Dolců

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pelmeně z červené řepy

Nejlepší recepty

Cuketové placky Cuketové placky
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz