Recept Výborný nákyp z fazolí a jáhel

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Lilek nakrájíme, necháme 15 minut vypotit a opečeme na oleji.

Jáhly spaříme vroucí vodou a uvaříme do měkka, trvá to asi 20 minut. Uvařené jáhly přemístíme do mixéru, přidáme konzervu fazolí, rajčata, koření a vše rozmixujeme na husté těsto.
Poté přidáme lilky, nastrouhaný sýr a všechno pořádně promícháme. Směs přesuneme do pekáčku a pečeme při 250 stupních asi 20 minut.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 25.03.10 vloženo
  • 5217x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 200 g jáhel
  • 1 konzerva bílých fazolí
  • 1 velký lilek
  • 3 rajčata
  • 200 g slanějšího sýra (balkánský, brynza,..)
  • olivový olej
  • 2 stroužky česneku
  • oregano, skořice, muškát, sůl, pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Výborný nákyp z fazolí a jáhel

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz