Recept Výborný nákyp z fazolí a jáhel

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Lilek nakrájíme, necháme 15 minut vypotit a opečeme na oleji. Jáhly spaříme vroucí vodou a uvaříme do měkka, trvá to asi 20 minut. Uvařené jáhly přemístíme do mixéru, přidáme konzervu fazolí, rajčata, koření a vše rozmixujeme na husté těsto. Poté přidáme lilky, nastrouhaný sýr a všechno pořádně promícháme. Směs přesuneme do pekáčku a pečeme při 250 stupních asi 20 minut.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 25.03.10 vloženo
  • 5519x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 200 g jáhel
  • 1 konzerva bílých fazolí
  • 1 velký lilek
  • 3 rajčata
  • 200 g slanějšího sýra (balkánský, brynza,..)
  • olivový olej
  • 2 stroužky česneku
  • oregano, skořice, muškát, sůl, pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Výborný nákyp z fazolí a jáhel

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomerančové rizoto nasladko

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Tatranské kuře Tatranské kuře
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Karbanátky Karbanátky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz