Recept Všetatské lívance (cibulove)

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Všetatské lívance (cibulove)

Postup

Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, které od sebe oddělíme. Z mléka, vajec, mouky a soli uděláme hladké těstíčko, do kterého dáme uvedené koření, nakrájenou cibuli a dobře promícháme. Pomocí naběračky rovnoměrně rozložíme těsto do dobře vymaštěného lívanečníku a po obou stranách opečeme do červena. Můžeme též péci na větší pánvi jako bramborák. Podáváme s tatarskou omáčkou nebo kečupem, okurkou, různými zeleninovými saláty nebo různě upravenými brambory.

Recept je z kategorií: Palačinky a lívance

Nahlásit recept

  • 16.06.04 vloženo
  • 3904x zobrazeno

Ingredience

  • 300 g oloupané cibule
  • 3 vejce
  • 60 g hladké mouky
  • 4 stroužky utřeného česneku
  • majoránka
  • 5 PL mléka
  • mletý pepř
  • sůl
  • olej na smažení

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Všetatské lívance (cibulove)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Všetatské lívance (cibulove)

Pampeliska191
1075 příspěvků 17.6.04 16:43
Yvette

Urcite muzes misto cibule dat porek.
Ja jsem to delala uz i s porkem smichanym s cibulkovou nati a nebylo to zle.
Preji dobrou chut

Yvette
704 příspěvků 17.6.04 11:11
Re: Vsetatske livance (cibulove)

Pampelisko, tento recept, vypada skvele. Ja cibuli miluji, ale ona nema rada mne. Prosim, porad da se cibule nahradit jinou zeleninou. I kdyz vim, ze uz to nebude ono, protoze tam nebude cibule a nebudou to Vsetatske - cibulove livance. Co takovy porek?

Pampeliska191
1075 příspěvků 17.6.04 02:13
Hanule,

dneska jsme tyto livance meli k veceri. Byla to bezmasa vecere. Cibuli mam rada na vsechny zpusoby. Pokusim se poslat i k receptu obrazek.
Preji Ti pekny vecer.

Labužník Hanule02
21 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Vsetatske livance

Tak to teda může být ohromně zajímavý jídlo. Asi vyzkouším, zaujalo mě to moc. Bezva!

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Selská pivní polévka

Nejlepší recepty

Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Kuře na medu Kuře na medu
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz