Recept Vřeténka s uzeným žralokem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vřeténka s uzeným žralokem

Postup

1. V dostatečném množství osolené vody uvaří­me těstoviny (zhruba 9 min.). Scedíme a nechá­me okapat. 2. Uzeného žraloka nakrájíme na kousky veli­kosti sousta. Oloupeme cibuli a jemně ji naseká­me. 3. Na rozehřátém oleji zpěníme cibuli. Dáme okapat kapary. Prolisujeme česnek. 4. Opatrně smícháme kapary, prolisovaný čes­nek, citronovou šťávu, zakysanou smetanu, nud­le a žraloka. 5. Krátce vše prohřejeme, osolíme a opepříme. Rozdělíme na čtyři talíře a případně ozdobíme rajčetem, nasekanou petržeikou a citronovými plátky.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 25.11.01 vloženo
  • 4717x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • sůl
  • 300 g vřetének
  • 400 g uzeného žraloka, tzv. Schillerových loken
  • 1 červená cibule
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 50 g kaparů
  • 3 stroužky česneku
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 150 g zakysané smetany
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vřeténka s uzeným žralokem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz