Recept Vřeténka s uzeným žralokem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Vřeténka s uzeným žralokem

Postup

1. V dostatečném množství osolené vody uvaří­me těstoviny (zhruba 9 min.). Scedíme a nechá­me okapat. 2. Uzeného žraloka nakrájíme na kousky veli­kosti sousta. Oloupeme cibuli a jemně ji naseká­me. 3. Na rozehřátém oleji zpěníme cibuli. Dáme okapat kapary. Prolisujeme česnek. 4. Opatrně smícháme kapary, prolisovaný čes­nek, citronovou šťávu, zakysanou smetanu, nud­le a žraloka. 5. Krátce vše prohřejeme, osolíme a opepříme. Rozdělíme na čtyři talíře a případně ozdobíme rajčetem, nasekanou petržeikou a citronovými plátky.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 25.11.01 vloženo
  • 5011x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • sůl
  • 300 g vřetének
  • 400 g uzeného žraloka, tzv. Schillerových loken
  • 1 červená cibule
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 50 g kaparů
  • 3 stroužky česneku
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 150 g zakysané smetany
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vřeténka s uzeným žralokem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz