Recept Vřeténka s uzeným žralokem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vřeténka s uzeným žralokem

Postup

1. V dostatečném množství osolené vody uvaří­me těstoviny (zhruba 9 min.). Scedíme a nechá­me okapat. 2. Uzeného žraloka nakrájíme na kousky veli­kosti sousta. Oloupeme cibuli a jemně ji naseká­me. 3. Na rozehřátém oleji zpěníme cibuli. Dáme okapat kapary. Prolisujeme česnek. 4. Opatrně smícháme kapary, prolisovaný čes­nek, citronovou šťávu, zakysanou smetanu, nud­le a žraloka. 5. Krátce vše prohřejeme, osolíme a opepříme. Rozdělíme na čtyři talíře a případně ozdobíme rajčetem, nasekanou petržeikou a citronovými plátky.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 25.11.01 vloženo
  • 4825x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • sůl
  • 300 g vřetének
  • 400 g uzeného žraloka, tzv. Schillerových loken
  • 1 červená cibule
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 50 g kaparů
  • 3 stroužky česneku
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 150 g zakysané smetany
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vřeténka s uzeným žralokem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Štika na smetaně Štika na smetaně
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz