Recept Vřeténka s uzeným žralokem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Vřeténka s uzeným žralokem

Postup

1. V dostatečném množství osolené vody uvaří­me těstoviny (zhruba 9 min.). Scedíme a nechá­me okapat. 2. Uzeného žraloka nakrájíme na kousky veli­kosti sousta. Oloupeme cibuli a jemně ji naseká­me. 3. Na rozehřátém oleji zpěníme cibuli. Dáme okapat kapary. Prolisujeme česnek. 4. Opatrně smícháme kapary, prolisovaný čes­nek, citronovou šťávu, zakysanou smetanu, nud­le a žraloka. 5. Krátce vše prohřejeme, osolíme a opepříme. Rozdělíme na čtyři talíře a případně ozdobíme rajčetem, nasekanou petržeikou a citronovými plátky.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 25.11.01 vloženo
  • 5498x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • sůl
  • 300 g vřetének
  • 400 g uzeného žraloka, tzv. Schillerových loken
  • 1 červená cibule
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 50 g kaparů
  • 3 stroužky česneku
  • šťáva z 1/2 citronu
  • 150 g zakysané smetany
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vřeténka s uzeným žralokem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz