Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z Rytmu života vytržená stránka, manželem přinesena domů, protože to
prý bude strááášně dobrý a taky bylo
Hovězí maso i bok opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibule oloupeme a nakrájíme najemno. V širším kastrolu rozpálíme olej, přidáme cibuli, stáhneme teplotu a cibuli pomalu smažíme dotmava. Přidáme maso, zvýšíme teplotu a maso orestujeme ze všech stran. Opečené maso zalijeme horkou vodou nebo vývarem, přiklopíme a dusíme dopoloměkka. Podle potřeby doléváme tekutinu. Šťávu z masa vydusíme na tuk, přidáme mouku, kmín, sůl, pepř a vše orestujeme, zalijeme vodou, rozšleháme, vrátíme maso a přivedeme k varu. Přidáme oloupané a nakrájené brambory, chilli papričky a dovaříme doměkka. Oloupaný česnek prolisujeme a s rozemnutou majoránkou přidáme do guláše až nakonec. Jarní cibulkou na talíři ozdobíme.
Recept je z kategorií: Guláše
chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vorařský guláš z Povltaví
dando, dalsi krasny gulas do sbirky
Jestlipak existuje kucharska kniha GULASE a
kolik by takova kniha mela stranek 
Bento, pivo je uvařené, polotmavé Diabolo
Velikou výhodu vidím v jednom zašpiněném kastrolu, příště naservíruju do malého chleba a ubydou i talíře, vracím se do jeskyně