Recept Voňavé překvapení s dvoubarevnou tatarkou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso rozdělíme na 4 plátky, naklepeme, osolíme, opepříme,ochutíme grilovacím kořením, potřeme olejem a přes noc uložíme přikryté do ledničky.

Druhý den opečeme plátky masa na oleji, přendáme na plech a postupně vrstvíme nahrubo nakrájenou osmaženou cibuli,šunku, nivu, broskev a překryjeme eidamem.
Dáme zapéct do trouby asi na 15 minut.

Jako přílohu podáváme pečené brambory, nakrájené na silnější kolečka, osolené a okmínované. Tatarku rozdělíme do dvou misek. Do jedné přidáme lžíci kečupu, do druhé lžíci sekané pažitky. Zdobíme jimi brambory.

Pokrm obložíme čerstvou ochucenou zeleninou.

Recept je z kategorií: Drůbež

Nahlásit recept

  • 4650x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 g krůtích prsou
  • 4 plátky šunky nebo uzeného masa
  • 1 cibule
  • 4 plátky nivy
  • 4 půlky kompotovaných broskví
  • 4 plátky eidamu
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • grilovací koření
  • 1,5 kg brambor
  • sůl
  • kmín
  • 250 ml tatarské omáčky
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 lžíce sekané pažitky.
  • Zeleninová obloha z čerstvé zeleniny nebo zeleninový salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Voňavé překvapení s dvoubarevnou tatarkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Pampeliska191
1075 příspěvků 12.08.02 09:22
Zkousela

Recept je vyborny a papanicko jeste lepsi. Na brambory jsem udelala studene omacky dle vlastniho receptu a do jedne jsem pridala kecup, takze omacky byly dvoubarevne. Vypadalo to moc hezky a chutnalo to moooc. Diky Pepino za recept

Žirafa
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.01.09 03:43

Toto jídlo jsem dělávala, ale s kuřecím masem. Včera jsem ho zkusila s masem krůtím. Akorát, že jsem maso nenechala naložené tak dlouhou dobu, jen asi 1 hodinu, nepoužila jsem ani nivu. Ale ta osmažená cibulka je tam fakt skvělá a čím víc, tím líp. K tomu jsem udělala dušenou zeleninu - mrkev s hráškem, posypala jsem to bohatě nakrájeným pórkem a místo tatarky jsem použila francouzskou zálivku (hotový výrobek).

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Uzené se zelím a hruškami

Nejlepší recepty

Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Kuře na medu Kuře na medu
Chléb s celerem Chléb s celerem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz