Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník konvalin... Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vypeckujeme ovoce, vložíme do mísy, zasypeme cukrem a kakaem, lehce zamícháme, necháme 10 hod.stát v chladu. Pak přilijeme rum, naložíme do skleniček a dáme sterilovat na 30min. na 80stupňů C.
Recept je z kategorií: Cukroví
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na višně v čokoládě 2
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Je to recept,který nemá chybu.Zmrzlinový pohár s višněmi v čokoládě je jednička.Chválí je všichni ,komu jsem dala ochutnat.
31 příspěvků 25.1.09 03:43
Višňovka je hotová. Ty nacucané višně jsem použila, jak jsem slíbila. Výsledek je vynikající, je to úžasná dobrota. Připravila jsem to z 500g želírovacího cukru a 500g cukr krupice. Na zředění použila hotovou višňovku, pro vůni trošku rumu. Fakt úžasné. Ještě jednou ,Konvalinko, díky.
31 příspěvků 25.1.09 03:43
Vyzkoušeno. S tím želírovacím cukrem to je trochu tužší, záleží na tom k čemu nám má ta dobrota sloužit. Ještě jeden nápad: až dokončím výrobu višňovky a likér sleju, použiji zbylé , nacucané višně. Ale to ještě chvíli potrvá. Konvalinko, díky za recept.
31 příspěvků 25.1.09 03:43
Je to vynikající, jen zkusím příště dát želírovací cukr. Nezapomeňte plnit skleničky do 3/4, sterilovaním pustí višně šťávu!!! Jo, a přidala jsem k višním hrneček červeného rybízu - taky dobrý.
1127 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak tohle budu muset vyzkoušet, pokud teda seženu višně…
Vypadá to hooodně dobře!!! Fakt hodně dobře.