Recept Vinařické kuře Dia

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Cibuli oloupeme nakrájíme na drobné kostičky a společně se žampiony osmažíme na pánvičce do zlatova, odstavíme na kraj sporáku a necháme vychladnout.Klobásu zbavíme střívka dáme do pánvičky přidáme vejce strouhanku dle chuti papř,sůl,vegetu.Směsí naplníme kuře které jsme před plněním též vymazali rozetřeným česnekem.Otvor po naplnění bude nejlépe sešít aby se náplň nedostala ven.Kuře dáme do pekáčku podlijeme vodou slabě okmínujeme,osolíme a dáme do středně vyhřáté trouby péci do řervena.Šťávu doléváme dle potřeby vodou nebo vývarem připraveným z 1kostky bujonu.Pečené kuře vyjmeme rozdělíme na porce.Ozdobíme řezem rajčete a snítkem petrželky.

Nahlásit recept

  • 13.11.10 vloženo
  • 1552x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1,5hodiny

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 střední kuře cca1,5kg 350gr vinné klobásy,3lžíce strouhanky,2vejce,sůl,pepř,trochu vegety,2stroužky česneku.
  • 150gr očištěných na plátky krájených žampionů,dvě střední oloupané cibule,150gr sádla,100gr másla

Doporučená příloha

  • vařené

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vinařické kuře

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
casino
4487 příspěvků 15.11.10 12:33

Miloši, myslím, že to není pouze Vaše chyba… Kdysi dávno a dávno :-) byl u formuláře pro psaní receptu tento návod: http://www.labuznik.com/article.php?…
A že jste nezapadl? Uvidíme :-) :-D :lol: Možná by se dalo parafrázovat: Kdo zapadne, jako by nebyl! :mrgreen:

Korostenski
2 příspěvky 15.11.10 11:41

Vážená paní Františko.Jsem začátečník a v době kdy mám dlouhodobou nemoc jsem se rozhodl Vám všem zpestřit co se dobrých jídel týče zpestřit jak dny všední tak i nevšední proto se nezlobte že jsem hnde mezi Vás jaksi nezapadl ale příští recept to vše vynahradí,Předem Děkuji,Miloš. :-D :palec:

Frantiska
927 příspěvků 13.11.10 19:48

zajimavy recpt, jen jak se pise pri vkladani receptu … kazdou ingredienci na jeden radek :) doporucuju pouzit enter a delat mezery

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Pomerančové rizoto nasladko

Nejlepší recepty

Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz