Recept Vinařické kuře Dia

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Cibuli oloupeme nakrájíme na drobné kostičky a společně se žampiony osmažíme na pánvičce do zlatova, odstavíme na kraj sporáku a necháme vychladnout.Klobásu zbavíme střívka dáme do pánvičky přidáme vejce strouhanku dle chuti papř,sůl,vege­tu.Směsí naplníme kuře které jsme před plněním též vymazali rozetřeným česnekem.Otvor po naplnění bude nejlépe sešít aby se náplň nedostala ven.Kuře dáme do pekáčku podlijeme vodou slabě okmínujeme,osolíme a dáme do středně vyhřáté trouby péci do řervena.Šťávu doléváme dle potřeby vodou nebo vývarem připraveným z 1kostky bujonu.Pečené kuře vyjmeme rozdělíme na porce.Ozdobíme řezem rajčete a snítkem petrželky.

Nahlásit recept

  • 13.11.10 vloženo
  • 1525x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1,5hodiny

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 střední kuře cca1,5kg 350gr vinné klobásy,3lžíce strouhanky,2vejce,sůl,pepř,trochu vegety,2stroužky česneku.
  • 150gr očištěných na plátky krájených žampionů,dvě střední oloupané cibule,150gr sádla,100gr másla

Doporučená příloha

  • vařené

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vinařické kuře

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
casino
4482 příspěvků 15.11.10 12:33

Miloši, myslím, že to není pouze Vaše chyba… Kdysi dávno a dávno :-) byl u formuláře pro psaní receptu tento návod: http://www.labuznik.com/article.php?…
A že jste nezapadl? Uvidíme :-) :-D :lol: Možná by se dalo parafrázovat: Kdo zapadne, jako by nebyl! :mrgreen:

Korostenski
2 příspěvky 15.11.10 11:41

Vážená paní Františko.Jsem začátečník a v době kdy mám dlouhodobou nemoc jsem se rozhodl Vám všem zpestřit co se dobrých jídel týče zpestřit jak dny všední tak i nevšední proto se nezlobte že jsem hnde mezi Vás jaksi nezapadl ale příští recept to vše vynahradí,Předem Děkuji,Miloš. :-D :palec:

Frantiska
927 příspěvků 13.11.10 19:48

zajimavy recpt, jen jak se pise pri vkladani receptu … kazdou ingredienci na jeden radek :) doporucuju pouzit enter a delat mezery

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz