Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zlata Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Očištěné maso nakrájíme přes vlákna na filety, lehce naklepeme,
osolíme a opeříme.
Zalejeme olejem a necháme 24 hod odležet.
Druhý den z masa necháme olej trochu okapat a opékáme na rozpáleném
másle se lžící oleje. Opečené dáme stranou a do pánve místo masa dáme
smažit na nudličky pokrájenou zeleninu, chvilku smažíme, pak přidáme
drobně nakrájené houby (bez sladkokyselého nálevu).
Vrátíme maso, zalijeme vínem a zakapeme citrónovou šťávou. Chvilku
podusíme pak rozdělíme na nahřáté talíře a podáváme hojně sypané
petrželkou. Já jsem petrželku přidala do pánve spolu se zeleninou, ale
hezčí je posypat hotový pokrm.
Zdroj: moje letité „Sešity domácího hospodaření“
Recept je z kategorií: Zvěřina
Vařené brambory polité máslem
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění