Recept Vídeňská křenová omáčka s jablkem

babi Rakouská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Uvařit jablka ve 3 hrncích vody s hřebíčkem a bílým vínem do měkka. Ochladit jablka v ledové vodě a potom je rozmačkat na kaši. Zamíchat dovnitř křen, citronovou štávu a cukr.

Recept je z kategorií: Studené omáčky

Nahlásit recept

  • 10.06.02 vloženo
  • 5952x zobrazeno

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 6 jablek, oloupaných, rozpůlených a bez jadřince
  • 1 celý hřebíček
  • 1/2 hrnku bílého vína
  • 12 lžic čerstvě nastrouhaného křenu
  • štáva z 1 citronu
  • 1 lžíce cukru

Doporučená příloha

  • Vídeňský Tafelspitz, nebo jiné teplé, nebo studené maso.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vídeňská křenová omáčka s jablkem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz