Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
na osobu asi 750 kcal, 38 g bílkovin, 53 g tuků, 28 g sacharidů
1. Řízky mírně naklepeme, lehce osolíme a opepříme. Vejce rozšleháme. Strouhanku smícháme s parmazánem. Řízky obalíme nejprve v mouce, poté ve vejcích a nakonec v sýrové strouhance. Trojobal přimáčkneme. 2. Rozehřejeme olej a řízky na něm smažíme dozlatova po každé straně 3 - 4 min. 3. Saláty očistíme, opereme a osušíme, natrháme na kousky velikosti sousta. Smícháme ocet se solí, pepřem a cukrem, zašleháme olej. Saláty promícháme se zálivkou, rozdělíme na talíře a na ně poklademe řízky s dílky citronu.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
9.5.13 20:28
S tím parmazánem je to bašta!
Využila jsem jen tuto část receptu - zbytek (oblohu) až příště,
tentokrát řízky potřebuju s sebou na cestu
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřový řízek
Už dlouho jsem takový recept sháněl.