Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Nakrájet maso na kousky a osmažit jej naprudko na oleji společně s rozmarýnem a česnekem. Osolit a opepřit podle chuti, přidat peperoncino, bez semínek a na jemno posekané a rajčata. Dusit přikryté 1 hodinu. Sem tam zamíchat a přidat trochu horké vody, je-li zapotřeby.
Recept je z kategorií: Guláše
Italský chléb, nebo jiné pečivo.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
26.01.19 10:52
Jednoduché a veľmi chutné. Použila som domáce, v lete naložené
paradajky zo záhradky.
Podávané so zemiakovou kašou.
15.05.13 14:53
Moc dobrý gulášek… K tomu dvě šíšy domácích knedlí a mlaskání
bylo slyšet až k sousedům
Rajčata jsem použila naložená od loňska, jen jsem z nich sloupla slupky a
nějaká ta jadýrka tam zůstala, ale těším se, až si dáme z rajčat
čerstvých, je na ně ještě brzo a kupovaná rajčata nemusím, přijdou mi
jak by je křížili se salátovými okurkami, nějak prostě ta z obchodu
nechutnají po rajčatech…
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění