Recept Vepřový guláš se švestkami v pomalém hrnci
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Pomalý hrnec vymazte olejem, dejte do nej svestky, polejte je vínem a nechte stát asi 20 minut. Do hrnce pridejte maso, pepr, sul, feferonku, prípadne hrebícky, promíchejte a pridejte vývar. Varte zakryté na LOW 6-7 hodin. Po uvarení dochutte solí a peprem. Tip: Gulás na talírích zjemnete trochou smetany.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
- 04.05.08 vloženo
- 7659x zobrazeno
Čas přípravy
- 7 hodin
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 750 g veprového masa, nakrájeného na kostky
- 2 PL oleje na vymazání hrnce
- 250 ml masového vývaru
- 125-250 ml cerveného vína - podle chuti
- 250 g susených svestek bez pecek
- 1 KL hrube mletého cerného pepre
- sul
- ½ KL susené, drcené feferonky
- evt. 3 hrebícky
Doporučená příloha
Knedlík nebo siroké nudle.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Vepřový guláš se švestkami v pomalém hrnci
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Vepřový guláš se švestkami v pomalém hrnci
166 příspěvků 25.1.09 03:43
Mily Spisere, mam rada Tve recepty i muj pomaly hrnec…je to prima pomocnik, at si rika kdo chce co chce.
Pekne jarni rano a nedej se odradit hloupymi lidmi!
P.S. Gulas se svestkami urcite vyzkousim…