Recept Vepřový guláš s ovocem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibule oloupeme a nasekáme nahrubo. Rozehřejeme máslo a maso na něm postupně prudce opečeme. Ochutíme solí, pepřem a paprikou a vyjmeme. Cibuli necháme na témže tuku zesklovatět. Opět přidáme maso a přimícháme hořčici. Přilijeme vývar a smetanu a dusíme pod pokličkou cca 1 hodinu. Broskve necháme okapat a nakrájíme na dílky. Smícháme solamyl se třemi lžícemi vody a guláš zahustíme. Přidáme kousky broskví. Kešu orestujeme do zlatohněda. Pažitku opereme a nakrájíme nadrobno. GUláš dochutíme a posypeme oříšky a pažitkou.

Recept je z kategorií: Guláše

Nahlásit recept

  • 12.06.08 vloženo
  • 4028x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1,5 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g vepřového masa na guláš
  • 2 středně velké cibule
  • 3 PL másla
  • sůl
  • pepř
  • sladká paprika
  • 2 - 3 PL hořčice
  • 3/8 l vývaru
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 1 plechovka (sklenice) broskvového kompotu
  • 1 - 2 PL solamylu
  • 20 g kešu oříšků
  • 1 svazek pažitky

Doporučená příloha

  • Rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřový guláš s ovocem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz