Recept Vepřový guláš s ovocem

Labužník Rachel02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibule oloupeme a nasekáme nahrubo. Rozehřejeme máslo a maso na něm postupně prudce opečeme. Ochutíme solí, pepřem a paprikou a vyjmeme. Cibuli necháme na témže tuku zesklovatět. Opět přidáme maso a přimícháme hořčici. Přilijeme vývar a smetanu a dusíme pod pokličkou cca 1 hodinu. Broskve necháme okapat a nakrájíme na dílky. Smícháme solamyl se třemi lžícemi vody a guláš zahustíme. Přidáme kousky broskví. Kešu orestujeme do zlatohněda. Pažitku opereme a nakrájíme nadrobno. GUláš dochutíme a posypeme oříšky a pažitkou.

Recept je z kategorií: Guláše

Nahlásit recept

  • 12.06.08 vloženo
  • 4286x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1,5 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g vepřového masa na guláš
  • 2 středně velké cibule
  • 3 PL másla
  • sůl
  • pepř
  • sladká paprika
  • 2 - 3 PL hořčice
  • 3/8 l vývaru
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 1 plechovka (sklenice) broskvového kompotu
  • 1 - 2 PL solamylu
  • 20 g kešu oříšků
  • 1 svazek pažitky

Doporučená příloha

  • Rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřový guláš s ovocem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz