Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Polévkovou zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Opékáme na 1 lžíci másla asi 5 min. Vmícháme zakysanou smetanu a koření. 4 lžíce zeleniny dáme stranou. 2. Brambory oloupeme, omyjeme je a pokrájíme na kostky Vaříme v osolené vodě 20 min. 3. Řízky naklepeme, okořeníme a obložíme zeleninou. Svineme a sepneme. Ze všech stran je opečeme na másle, pak dusíme pod poklicí na malém ohni asi 10 min., přitom občas obrátíme. Odloženou zeleninu vložíme do vývaru a necháme přejít varem. 4. Brambory scedíme a rozmixujeme se zbylým máslem a smetanou. Okořeníme solí a pepřem. Závitky podáváme s kaší a omáčkou.
Recept je z kategorií: Plněné vepřové maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové závitky se zeleninou