Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bábina Álina Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
maso omyjeme, naklepeme, osolíme, opepříme, na každý plátek položíme uzené a si hrst odkapaného zelí a zavineme, na zajištění použijeme nit nebo jehlu. Cibuli oloupeme, nakrájíme a dáme na sádlo, lehce osmažíme do zlatova, přidáme papriku, dáme orestovat závitky, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme do měkka. Vyjmeme závitky zahustíme omáčku, přidáme šlehačku a krátce povaříme. Já omáčky dělám v troubě přiklopené, maso dostane i hezčí barvu. Kvůli dětem omáčku cedím, aby tam nebyly zbytky cibule.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Podáváme s rýží, těstovinami nebo s knedlíkem
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
29.6.13 13:12
Jako náplň posloužilo doma narychlo naložené zelí, ve kterém byly
přimíchány i kousky okurek, rajčat a balkánského sýra, nebylo to
klasicky kysané zelí… Uzené nebylo po ruce, postačila anglická
slanina.
Bylo to výborné…
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové závitky s kyselým zelím