Recept Vepřové v mléku v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřové v mléku v pomalém hrnci

Postup

Ramínko zbavte kuze a tuku. Vnejsí stranu ramínka prípadne opecte na tuku, to ale není nutné a prípadne je trochu osolte. Z citronu seríznete kuru - jen tu zlutou vrstvu. Zbytek citronu pouzijte jinak.
Cesnek oloupejte a lehce jej rozmácknete plochou stranou noze.
Do pomalého hrnce dejte citronovou kuru, cesnek, salvej a maso. Zalejte mlékem tak, aby mléko sahalo asi do poloviny výsky masa.
Varte pod poklickou na LOW 8-9 hodin.
Vhodné i po studenu prístí den.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 16.12.09 vloženo
  • 3299x zobrazeno

Čas přípravy

  • 9 hodin

Ingredience

  • 1 veprové ramínko tak veliké aby veslo do pomalého hrnce
  • 5 strouzku cesneku
  • 1 ekologický citron
  • 1 KL susené salveje
  • mléko
  • sul
  • evt. tuk na opecení

Doporučená příloha

  • Brambory, pecivo.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové v mléku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz