Recept Vepřové v karamelu
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Opečte maso narychlo v troubě, až zhnědne. Pak celý kousek ponoříte do vařící vody, vyndáte a nakrájíte na kostičky. Do hluboké pánve dáte lžíci oleje, všechen cukr a dohněda zkaramelizujete. Potom přidáte cibulku, česnek, zázvor, sojovou omáčku, víno, sůl a kostičky masa a vše na mírném ohni dusíme pod pokličkou asi hodinu. (sádlo které se objeví na povrchu, seberte lžičkou).
Recept je z kategorií: Vepřové maso
- 5668x zobrazeno
Čas přípravy
- 1 hodina
Počet porcí
- 2 porce
Ingredience
- 250 g vepřového bůčku bez kůže
- 2 lžíce cukru
- pokrájená střední cibulka
- 2 stroužky česneku nakrájeného na plátky
- 1 lžička zázvoru
- 1/2 šálku sojové omáčky
- 1/2 šálku bílého vína
- 1 lžička soli
- 1 lžíce oleje.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Vepřové v karamelu
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Vepřové v karamelu