Recept Vepřové v alobalu
aneb Vepřové kotlety v alobalupepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Vepřové kotlety u kostí a po obvodu mělce nařízneme, naklepeme a opečeme na oleji. Vyjmeme je a přeložíme na alobaly potřené olejem. Do oleje od opékán( přidáme žampióny nakrájené na plátky, drobně nakrájenou cibuli a osmahneme. Kotlety osolíme, opepříme, poklademe plátky šunky, žampióny a cibulí, alobaly dobře uzavřeme a pečeme asi 15 minut v mírně vyhřáté troubě. Po této době alobaly nahoře rozstříhneme, trochu rozevřeme a krátce dopečeme. Hned podáváme v alobalu.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
- 10.12.03 vloženo
- 15246x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 vepřové kotlety
- olej
- 20 g másla
- 150 g žampiónů
- 2 cibule
- 4 plátky šunky
- mletý bílý pepř
- sůl
- 4 čtverce alobalu.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku11.10.12 14:59
Přidal jsem ještě několik malých předvařených brambor ve slupce.
Líbí se miDiskuse k receptu Vepřové v alobalu
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Vepřové kotlety v alobalu