Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Dobře očištěné vepřové uši uvaříme ve slané vodě doměkka. Vychladlé potřeme máslem, obalíme houskovou strouhankou a strouhaným parmesánem. Upečeme v rendlíku na horkém sádle a posypeme parmesánovým sýrem. Zdroj: Kuchařka z první republiky, zapůjčila p. učitelka v.v. Nevyzkoušeno.
Recept je z kategorií: Zabijačkové speciality
Odvaha
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové uši s parmesánem
Dando, má můj obdiv. Jako dcera řezníka, jsem na zabíjačkách konzumovala sladké, a ze všeho nejraději jsem roznášela výslužky skrzeva ten těžký mastný vzduch.
Bedlo, ať to nevidí Zdenda
, on uši na zabíjačce miluje a rypáček
a kde já budu shánět jenom uši ? 