Recept Vepřové se zelím

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vepřové maso nakrájíme na kostky. Na oleji zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme maso, kmín, pepř - orestujeme. Přidáme na nudličky pokrájené zelí, osolíme. Podlijeme trochou horké vody a dusíme. Máme-li maso již změklé přidáme smetanu, ve které jsme rozšlehali mouku. Chvilku provaříme a do hotového přidáme posekaný kopr. Podle chuti můžeme přikápnout citronovou šťávu.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 15.03.09 vloženo
  • 9268x zobrazeno

Čas přípravy

  • 90 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500g vepřového masa (plec, krk)
  • 700 g zelí (menší hlávka, nebo půlka hlávky)
  • 2,5 dl zakysané smetany
  • 2 PL oleje
  • 1-2 PL hladké mouky
  • kmín, sůl, pepř kopr

Doporučená příloha

  • vařené brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové se zelím

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pomerančové rizoto nasladko

Nejlepší recepty

Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz