Recept Vepřové samuraj

Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vše smíchat a nechat 1 den odležet. Druhý den usmažit. Vlastně, usmažit není správný výraz, anglicky je to stir-fry, to se to hodí vše na suchou pánev a míchá a míchá, až je to hotovo. Jaképak smažení?

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 08.11.01 vloženo
  • 27670x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 den

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 0,5 kg vepřového na nudličky nakrájeného
  • 1 cibule na nudličky
  • něco paprik na čtverečky
  • trošku strouhané mrkve
  • zkrátka co doma najdete (bambusové výhonky....)
  • 3 lžíce oleje
  • 1 lžička soli
  • 1 lžíce solamylu, nebo zkrátka škrobu
  • 1 ½ lžíce sojovky
  • 1 lžička pepře
  • 1 lžička sušených chilli papriček
  • 1 lžička cukru
  • 1 vejce

Doporučená příloha

  • rýžře nebo smažená rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové samuraj

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz