Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Nero Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vepřové maso dáme do mísy, přidáme lahůdkovou cibulku, zázvor, česnek, sójová omáčka, sherry a škrobovou moučku. Dobře promícháme a necháme 20 minut marinovat. Ve woku nebo ve fritéze zahřejeme olej na 180 stupňů. Stáhneme plamen a smažíme lilek asi jednu a půl minuty. Pak ho vyjmeme lžící s otvory a necháme okapat. Pak slijeme z pánve všechen olej kromě jedné lžíce, přidáme vepřové maso a opékáme asi 1 minutu. Přidáme lilek a omáčku chilli a zahříváme další 1 1/2 minuty. Pak podlijeme vývarem nebo vodou a zahříváme, dokud se tekutina skoro úplně nevypaří. Podáváme horké, posypané nasekanou lahůdkovou cibulkou. Prohlédněte si i "krásné foto od Dandy.":http://muj.labuznik.com/zaznam_denicku.php?c=3747&l=Danda
Recept je z kategorií: Vepřové maso
rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové s lilky
Čerstvý zázvor - Nero je můj člověk (tedy pejsek)
A kombinace s lilkem nemůže být nikdy
špatná. U Dandy na fotce to vypadá úžasně!
P.
A udělala jsem tu čínu z půl kila
a lilek jsem nakrájela jak se dalo
, ale bylo to dohromady moc
dobré, dík 