Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Cibuli a cesnek nakrájejte nadrobno a orestujte je na oleji. Pridejte k nim rajcata a smetanu. Sýr nakrájejte nadrobno, kostku vývaru rozpustte v trose horké vody. Obojí pridejte spolu se salvejí k rajcatum. Omácku osolte a opeprete. Maso osolte, opeprete a obalte je v mouce. Pekác vymazte tukem, dejte do nej polovinu omácky, na ni rozlozte maso a zakryjte je zbylou omáckou. Pecte v troube vyhráté na 150 st. C ca. 2 hodiny. Tip: Místo veprového masa pouzijte kurecí prsa.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
Testoviny nebo rýze.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové s gorgonzolou
opravdu vynikající!
doporučuji vyzkoušet