Recept Vepřové s červeným zelím v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V pomalém hrnci smíchejte zelí, cibuli, cukr a ocet.
Maso osolte, opeprete a opecte je po vsech stranách dohneda (celkem asi 5-6 minut).
Opecené maso dejte do hrnce, hrnec zakryjte poklickou a varte na LOW 7-8 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 18.09.09 vloženo
  • 4059x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 l nakrájeného cerveného zelí
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • 120 ml hnedého cukru
  • 120 ml jablecného nebo jiného 5% octa
  • ½ KL soli
  • 1/4 KL pepre
  • ca. 1250 g veprového masa
  • tuk na opecení masa

Doporučená příloha

  • Brambory, chléb nebo knedlík.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové s červeným zelím v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz