Recept Vepřové s červeným zelím v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V pomalém hrnci smíchejte zelí, cibuli, cukr a ocet. Maso osolte, opeprete a opecte je po vsech stranách dohneda (celkem asi 5-6 minut). Opecené maso dejte do hrnce, hrnec zakryjte poklickou a varte na LOW 7-8 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 18.09.09 vloženo
  • 6480x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 l nakrájeného cerveného zelí
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • 120 ml hnedého cukru
  • 120 ml jablecného nebo jiného 5% octa
  • ½ KL soli
  • 1/4 KL pepre
  • ca. 1250 g veprového masa
  • tuk na opecení masa

Doporučená příloha

  • Brambory, chléb nebo knedlík.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové s červeným zelím v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Karbanátky Karbanátky
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz