Recept Vepřové s červeným zelím v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V pomalém hrnci smíchejte zelí, cibuli, cukr a ocet.

Maso osolte, opeprete a opecte je po vsech stranách dohneda (celkem asi 5-6 minut).
Opecené maso dejte do hrnce, hrnec zakryjte poklickou a varte na LOW 7-8 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 18.09.09 vloženo
  • 4157x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 l nakrájeného cerveného zelí
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • 120 ml hnedého cukru
  • 120 ml jablecného nebo jiného 5% octa
  • ½ KL soli
  • 1/4 KL pepre
  • ca. 1250 g veprového masa
  • tuk na opecení masa

Doporučená příloha

  • Brambory, chléb nebo knedlík.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové s červeným zelím v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Štika na smetaně Štika na smetaně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz