Recept Vepřové s červeným zelím v pomalém hrnci
spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
V pomalém hrnci smíchejte zelí, cibuli, cukr a ocet. Maso osolte, opeprete a opecte je po vsech stranách dohneda (celkem asi 5-6 minut). Opecené maso dejte do hrnce, hrnec zakryjte poklickou a varte na LOW 7-8 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
- 18.09.09 vloženo
- 6480x zobrazeno
Čas přípravy
- 4-8 hodin
Počet porcí
- 6 porcí
Ingredience
- 1 l nakrájeného cerveného zelí
- 1 cibule, nakrájená na kosticky
- 120 ml hnedého cukru
- 120 ml jablecného nebo jiného 5% octa
- ½ KL soli
- 1/4 KL pepre
- ca. 1250 g veprového masa
- tuk na opecení masa
Doporučená příloha
Brambory, chléb nebo knedlík.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Vepřové s červeným zelím v pomalém hrnci
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Vepřové s červeným zelím v pomalém hrnci