Recept Vepřové s červeným zelím v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

V pomalém hrnci smíchejte zelí, cibuli, cukr a ocet.
Maso osolte, opeprete a opecte je po vsech stranách dohneda (celkem asi 5-6 minut).
Opecené maso dejte do hrnce, hrnec zakryjte poklickou a varte na LOW 7-8 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 18.09.09 vloženo
  • 3998x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 l nakrájeného cerveného zelí
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • 120 ml hnedého cukru
  • 120 ml jablecného nebo jiného 5% octa
  • ½ KL soli
  • 1/4 KL pepre
  • ca. 1250 g veprového masa
  • tuk na opecení masa

Doporučená příloha

  • Brambory, chléb nebo knedlík.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové s červeným zelím v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Jahodový pohár Jahodový pohár
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz