Recept Vepřové řízky s kysanou smetanou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřové řízky odblaníme a odkrojíme sádlo. Lehce je naklepeme, prošpikujeme slaninou a osolíme. Na pánvi rozehřejeme máslo, řízky na něm z obou stran opečeme a mirně podlijeme vývarem. Pánev přiklopíme a dusíme doměkka. Ke konci přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou, přidáme protlak a usekane kapary. Povaříme 5 minut.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 3907x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 větší vepřové řízky
  • 50 g slaniny
  • 1/4 l kysané smetany
  • sůl
  • lžíce másla
  • lžíce polohrubé mouky
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • lžíce kaparů
  • vývar

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové řízky s kysanou smetanou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Adventní perníčky 2

Nejlepší recepty

Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz