Recept Vepřové řízky s kysanou smetanou
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Vepřové řízky odblaníme a odkrojíme sádlo. Lehce je naklepeme, prošpikujeme slaninou a osolíme. Na pánvi rozehřejeme máslo, řízky na něm z obou stran opečeme a mirně podlijeme vývarem. Pánev přiklopíme a dusíme doměkka. Ke konci přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou, přidáme protlak a usekane kapary. Povaříme 5 minut.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
- 4273x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 větší vepřové řízky
- 50 g slaniny
- 1/4 l kysané smetany
- sůl
- lžíce másla
- lžíce polohrubé mouky
- 2 lžíce rajského protlaku
- lžíce kaparů
- vývar
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Vepřové řízky s kysanou smetanou
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Vepřové řízky s kysanou smetanou