Recept Vepřové řízky s kysanou smetanou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřové řízky odblaníme a odkrojíme sádlo. Lehce je naklepeme, prošpikujeme slaninou a osolíme. Na pánvi rozehřejeme máslo, řízky na něm z obou stran opečeme a mirně podlijeme vývarem. Pánev přiklopíme a dusíme doměkka. Ke konci přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou, přidáme protlak a usekane kapary. Povaříme 5 minut.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 3831x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 větší vepřové řízky
  • 50 g slaniny
  • 1/4 l kysané smetany
  • sůl
  • lžíce másla
  • lžíce polohrubé mouky
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • lžíce kaparů
  • vývar

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové řízky s kysanou smetanou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Jahodový pohár Jahodový pohár
Ořechový koláč Ořechový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz