Recept Vepřové ragú nadivoko
Ivo Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Maso nakrájíme na kostky, kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle a cibuli nadrobno nakrájíme. Na tuku nejdříve osmahneme kořenovou zeleninu, poté přidáme cibuli a po chvíli vmícháme maso, které opečeme ze všech stran. Jakmile je maso osmahnuté, podlijeme třetinou vína a trochou vody, přidáme koření a za občasného zamíchání a podlévání vodou dusíme, až téměř změkne. Je-li maso před dokončením, přidáme kečup a mouku rozmíchánou v trošce vody a dusíme do změknutí. Ve finále vlijeme zbytek vína a prohřejeme.
Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso
- 01.04.03 vloženo
- 25868x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- Vepřová plec 750 g
- Sádlo 50 g
- Mrkev 1 ks
- Petržel 1 ks
- Celer 1 plátek
- Pepř celý 10 ks
- Nové koření 10 ks
- Bobkový list 2 ks
- Tymián 1 špetka
- Víno červené 2 dcl
- Kečup 2 lžíce
- Mouka hladká 1,5 lžíce
- Cibule 1 ks
Doporučená příloha
Knedlík (maso krájíme na větší kousky), rýže (v tomto případě bych volil maso na menší kousky)
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku6.12.14 12:59
Výborný.. Jako přílohu jsem udělal pečené bezlepkové krokety.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 3 labužníkůmDiskuse k receptu Vepřové ragú nadivoko
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Vepřové ragú nadivoko