Recept Vepřové ragú na divoko
Tresinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Vepřové maso nakrájíme na stejně velké kostky. Na oleji zpěníme zeleninu nakrájenou na nudličky nebo drobné kostičky, přidáme cibuli a vše osmahneme. Potom vmícháme nakrájené maso, osolíme a krátce opečeme po všech stranách. Potom vše podlijeme polovinou vína a trochou vody, přidáme koření, zamícháme a pomalu dusíme doměkka . Občas zkontrolujeme a podle potřeby podléváme. Nakonec přidáme kečup a mouku rozmíchanou v troše vody, promícháme a necháme provařit. Naposledy vmícháme zbylé víno a prohřejeme.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
- 08.08.04 vloženo
- 10913x zobrazeno
Ingredience
- 500g vepřové plece
- sůl
- olej
- kousek celeru
- 1 mrkve
- 1 petržel
- 1 cibule
- mletý pepř
- 1/2 lžičky mletého nového koření
- tymián
- 1 bobkový list
- 250 ml červeného vína
- 2 lžíce kečupu
- 1 lžíce hladké mouky
Doporučená příloha
Houskový knedlík, rýže či těstoviny
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Vepřové ragú na divoko
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Vepřové ragú na divoko