Recept Vepřové po slezsku

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřové po slezsku

Postup

Cibuli a cesnek nakrájejte na drobné kousky, smíchejte se solí a peprem a v mozdíri roztlucte na kasi. Touto smesí potrete maso a naspikujte je kulickami pepre a bobkovým listem. Maso dejte do pekáce, zakryjte a nechte stát v chladu 3-4 dny. Jednou denne maso obratte. Po této dobe dejte pekác s masem do studené trouby, troubu zapnete na 200 st. C a pecte za obcasného podlití vodou 1,5-2 hodiny.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 05.05.07 vloženo
  • 3674x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny + marinace

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1,5-2 kg veprové krkovicky
  • 3 strouzky cesneku
  • 1 stredne velká cibule
  • 1½ PL soli
  • 1 KL pepre
  • 20 kulicek cerného pepre
  • 3 bobkové listy

Doporučená příloha

  • Bramborový knedlík a zelí, nejlépe varené se spekem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové po slezsku

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Vepřové po slezsku

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.01.09 03:43
Re: Vepřové po slezsku.

Spiser díky, jen co budeme mít větší sešlost vyzkouším. Jednoduché a určitě i dobré.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz