Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Jednoduché a rychlé jídlo.
Na snímku jsou jako přiloha místo rýže použity polské kroupy (Kasza Jęczmienna Wiejska = Ječné vesnické kroupy).
Maso osolte, opepřete a opečte je na pánvi na trošce oleje po obou stranách, po každé straně asi 5-8 minut, podle tlouštky masových plátků. Opečené maso vyjměte z pánve, dejte je do pekáče, zakyjte je alu-folií (lesklou stranou dovnitř) a dejte je do teplé trouby. Z pánve odstraňte případné přípečky, nalejte do ní smetanu a vylisujte do ní česnek. Vařte za stálého míchání asi 10 minut a ochuťte solí a pepřem. Podávejte k opečenému masu z trouby.
Recept je z kategorií: Hlavní jídlo Maso Vepřové maso
rýže, brambory, knedlík, těstoviny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové plátky v česnekové smetaně
Spisere, tohle je krásný recept! Ukládám a co nejdříve udělám!
tak tohle mně zachránilo, bude dnes k večeři. Už letím vyndat maso z mrazáku.
Myslím, že kuskus k tomu taky
bude chutnat.