Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
preclik Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Plátky mírně naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem a potřeme pastou připravanou z marmelády a hořčice. Necháme v chladu odležet alespoň půl hodiny. Na pánvi rozhřejeme olej, vložíme plátky a opečeme po obou stranách tak, aby se nepřipálila marmeláda. Pokud možno nepodléváme. Plátky je možné i grilovat, ale pak je nutno je natřít (po pokapání worcestrem) olejem a pak teprve pastou.
Recept je z kategorií: Minutky
hranolky nebo opečené brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové plátky s marmeládou a hořčicí
149 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak to jsem ještě neslyšela. Díky, hned to letím vyzkoušet. Po té záplavě Indie je to krása Preclíku.