Recept Vepřové plátky obalené žampiony, smažené, se žampionovým puré.
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod
Autorem tohoto receptu je Dánský svaz pěstitelů žampionů.
Postup
V kastrolu usmazte z másla a mouky světlou jíšku. Pridejte do ni žampiony, créme-fraiche a vařte při mírné teplotě asi 10 minut. Osolte, evt. přidejte trochu citronové štávy. Maso protáhněte vejcem, obalte ve strouhaných žampionech a hned smažte na oleji s máslem při ne příliš vysoké teplotě. Podávejte s bramborami, žampionovým puré a na másle dušenými fazolkami nebo s bagetou.
- 29.08.13 vloženo
- 2267x zobrazeno
Čas přípravy
- 1 hodina
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 4 plátky měkkého vepřového nebo telecího masa
- 1 vejce, rozšlehané
- 100 g žampionů nastrouhaných nahrubo
- máslo
- olej
- Puré:
- 400 g žampionů nastrouhaných najemno
- 10 g másla
- 1 PL mouky
- 1½ dl creme-fraiche
- sůl
- evt. citronová štáva
Doporučená příloha
Uvedena v receptu.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Vepřové plátky obalené žampiony, smažené, se žampionovým puré.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Vepřové plátky obalené žampiony, smažené, se žampionovým puré.
… ale kam se z ingrediencí zatoulaly borůvky?
